Vetëm disa minuta pas lindjes, binjaket filmohen duke u kapur përdore

Nuk ka asnjë dyshim që binjakët kanë një lidhje të veçantë mes tyre që të tjerët nuk mund ta kuptojnë.

Ndonjë herë thuhet madje që ata flasin gjuhën e tyre’, atë që e kuptojnë vetëm ata dhe mund të komunikojnë edhe pa thënë asnjë fjalë.

Lidhja e tyre nis që në barkun e nënës, aty ku kalojnë 9 muaj bashkë.

Celi, një nënë e cila merret me fitnes ka sjellë në jetë dy vajzat e saj binjake përpara një viti, por videoja që ajo ka filmuar në momentet e para është bërë vetëm së fundmi virale në rrjet.

Në pamjet e postuara, duken dy vajzat e saj të vendosura në gjoksin e nënës. Në një moment, njëra prej tyre zgjat dorën dhe kap motrën që e kishte në krahun tjetër.

Ishin minutat e para që ato kalonin jashtë mitrës dhe nuk hezituan që të ‘lidheshin’ sërish me njëra-tjetrën.

Burimi:moms|Përktheu dhe përshtati:JOQ Albania

View this post on Instagram

(For licensing and usage, contact : Licensing@viralhog.com) 06/01/18 Our babies where born ❤️? Sister reaching over for her sisters hand ?? • • Friday 6/01/18 12:45PM I was finishing my quick arm workout at the gym ?. 2:00PM Doctors appointment to check the babies growth ??‍⚕️. 4:00PM Per Doctor I am being admitted into the hospital since I am already dilated & my water could break at any second The doctor had felt one of the babies foot during my exam ?. I wasn’t allowed to go home or to get anything else or eat/drink anything from this point on. 4:30PM I call the hubby letting him know the babies will be arriving tonight ?. 5:00-8:00pm Time is flying, I am being monitored for contractions, I am calling my parents & asking the nurse 100 questions. 8:00PM I meet the doctors & the team that will be delivering the babies. 9:00pm Babies are here ? • • Everything turned out great, babies came out healthy, as crazy as all of this was I remained calm through the entire process & was never in any severe pain. I believe everything happens for a reason and everything just fell into place. Even though this wasn’t my original birth plan, I am thankful for how things turned out ?❤️ #usmcbaby #sandiegotwins #twinbirth #twinbelly #twincsection #twinmomlife #moditwins #twinsholdinghands #moditwinpregnancy #twinbellybump #identicalbabies #identicalsisters

A post shared by Celibreezy_prego | Twinmom (@fitbreezylife) on

close