U Shokua Kur Pa Qenin Që Po Tërhiqte Vajzën Zvarrë, Kur Zbuloi Arsyen Ngeli Në Vend

Familja Sviliçiç nga Australia vendosi të adoptojë një kafshë nga një strehë e kafshëve Australiane. Pasi shohin disa qen, ata vendosën një “Doberman” me emrin Khan. E vogla e familjes, Charlotte, 17 muaj mezi priste një pjestar të familjes dhe kishte një mik të ri.
Vajza dhe qeni menjëherë formuan një çift të aventurave, më saktë miqësi të pandashme.

4 ditë pasi Khan kishte ardhur në familje, Charlotte dhe qeni ishin duke luajtur në oborrin e shtëpisë në qytetin e Atherton, në verilindje të Australisë.Papritmas, Khan filloi të sillet disi agresiv. Ai e shtyu vajzën, e mori dhe po e tërhiqte nga kopshti. Ai donte ta largonte nga një gjarpër i rrezikshëm.Catalina, mamaja e Charlotte-s thotë: Kl.iko mbi re.kla.am per ta par me shum.

Në qoftë se unë nuk do kisha parë atë me sytë e mi, kurrë nuk do ta besoja. Khan ishte i përqendruar me të vërtetë, duke u përpjekur për të nxituar, e kishte kapur vajzën nga pëlhura, e kishte ngritur një metër dhe vraponte.”Në përpjekjen e tij për të shpëtuar të voglën, Khan ka marrë një pickim nga gjarpri në këmbë.Nuk munda ta besoj, u pikëllova shumë. Ai po mbronte vogëlushen time…

Pasi u kafshua, Khan vrapoi në shtëpi dhe u shemb. Menjëherë e dërguam atë në një veteriner për të marrë një injeksion të anti-helm serum. Khan ka kaluar një natë me shumë dhimbje, por arriti të mbijetojë dhe të nesërmen, tashmë duke ngrënë mëngjes si zakonisht”, ka thënë Catalina.A nuk është qeni kafsha më besnike?

close