Shikoni Se Si Qan Kjo Voglushe Per Pulen E Saj

Kjo fëmijë ishte aq e mërzitur që pula e saj kishte vd.ekur, ajo goditi k.ufomën e saj para se ta përqafonte në gjoks.

Vajza e vogël është parë duke qarë dhe duke bërtitur ndërsa mban zogun e pa,,jetë për herë të fundit pasi u v.ra nga një mace.

Pamjet e filmuara nga nëna e saj më pas shkurtuan në kohën kur vajza fillimisht takoi kafshën e saj të dashur në shtëpinë e familjes në Filipine.

close