Prekëse Në Tiranë/ Gjyshja Sheh Nipin Pas Dy Muajsh: Mezi Po Duroj Pa E Përqafuar

“ABC News” ka arritur të sigurojë disa pamje dhe një intervistë prekëse nga Bulevardi i Ri në kryeqytet këtë të Dielë. Një gjyshe e sëmurë kishte dalë nga shtëpia për të takuar pas dy muajsh nipin e saj. Megjithatë frika nga Koronavirusi e ka ndaluar ta përqafojë.

“Jam gjyshja, jetojmë më vete. Ka dy muaj që s’ka dalë dhe unë e kam kërkuar që ta takoja se nuk duroja dot më. Tani mezi po i rri larg, por duhet kujdes dhe unë jam dhe e sëmurë vetë.

Unë jam dhe e paralizuar dhe prapë jashtë do rrimë. Unë sot nuk e kam takuar. Se pastaj ja u sëmur pse të më ngelet mua barra”, u shpreh gjyshja.

close