Pamje që të the rin në shpirt/ ”Është gjyhna nga i madhi Zot”, 92- vjeçarja e ngarkuar me dru në shpinë

Gratë shqiptarë kanë qenë gjithmon simbol force. Ndërsa së fundmi në redaksinë e JOQ Albania ka mbërritur një video, ku shikohet se si një grua e moshuar kishte ngrarkuan në shpinën e saj drunj.

Qytetari që ka nisur videon e gruas pranë redaksisë së JOQ Albania thotë se gruaja e moshuar ishte plot 92 vjeçe.
Më tej ai ka thënë se e moshuara kishte në shpinë një stivë me dru që peshtonte ndoshta rreth 50 kilogramë.

Po ashtu ai ka nisur edhe një video ku shikohet se si është ngarkuar gruaja e moshuar me dru. Pamja e saj të th er në shpirt ashtu e ngarkuar me dru.
Si shikohet edhe në video atë e kanë ndihmuar disa burra që e kanë marrë në makinë e tyre dhe e kanë çuar deri në derën e shtëpisë.

Burri në video thotë:
Kape mor ndihmoje se është gjyhna i të madhit Zot. Kape mor t’i çojë në bagazh.
Këtë herë gruan e moshuar e kanë ndihmuar disa burra, por herët e tjera kush do ta ndihmojë?! Pamjet e saj tregojnë se në cilin realitet të tri shtë dhe të hidhur jetojnë gratë shqiptare.

Mesa duket edhe pse qeveria Rama ka thënë se të moshuarit shqiptar do të ndihmohet, pamjet e kësaj gruaje të moshuar tregojnë realitetin e vërtetë dhe të hidhur.

close