Nusja ç’mendet ditën e dasmës, tronditet mjeku nga ajo që gjen brenda kokës së saj

Nje ngjarje e pazakonte ka ndodhur me një nuse. Ajo quhet Kelly dhe ditën e dasmës e kaloj në spital, pasi kishte dhimbje koke dhe hidhej përpjetë si e qmendur.

Familjarët e saj menduan se Kelly bënte kështu nga ankthi, por më pas gjërat filluan të bëheshin serioze.Doktor Edward Panacek, fillimisht mendoi se nuses i duhej një psikiatër, por jo. Më pas doktori ka zbuluar se nusja ishte pickuar nga një lloj fluture, e cila njihet me emrin larva ostridie.

Nusja është futur në sallën e operacionit sepse nuk ishte vetëm ajo larvë në kokën e saj. Larva ishte shumuar dhe u deshën goxha orë për t’i nxjerrë të gjitha nga koka e saj.

close