Nuk do t’i besoni syve: Shikoni si duket ky i pa strehë kur do ta pastrojnë

Don Lusijano për shkak të mënyrës së tij të jetesës, ai është larguar nga shtëpia dhe rrobat i ka të pista.

Megjithëse ka familjen dhe shtëpinë e tij, ai ka më shumë gjasa të përjetojë jetën e tij në rrugë për shkak të sëmundjes.

Banorët e Ferenc nga ku ishte, ata vendosën të pastrojnn për pak.

Ata e rruajtën, ia pren flokët e lanë dhe i dhanë rroba te reja . Rezultatet, siç mund ta shihni, janë të pagabueshme.

close