Një nënë shfaqet me një ide interesante që fëmijët të mund të përqafojnë gjyshërit në izolim

Lauren Doris erdhi me idenë më të mirë në mënyrë që prindërit e saj të mund të përqafonin nipërit e mbesat e tyre në izolim, ndërsa u siguruan se askush nuk u rrezikua nga koronavirusi.

Në kohërat e pashembullta që ne aktualisht e gjejmë veten tonë është vetëm normale të dëshirosh të përqafosh njerëzit që i do, raporton Mirror, transmeton lajmi.net.

Por me masa të rrepta për distancimin shoqëror në vend për të ndaluar përhapjen e koronavirusit nuk është e mundur të kalojmë kohë me të dashurit tanë si ne zakonisht.

Kështu që, një nënë doli me një ide “të shkëlqyeshme” që nënkupton që prindërit e saj mund të përqafonin nipërit e mbesat e tyre, pa e rrezikuar askënd.

Në pjesën e komenteve ajo sqaroi se nëna e saj është me një rrezik të lartë, kështu që ishte jetike që të vendoseshin masa parandaluese para se t’i sillte fëmijët e saj për t’i parë.

Lauren shqeu qeset plastike të bardha, pothuajse të dukshme për të krijuar ndarjen dhe shkroi çanta plastike shtesë në mes të derës për prindërit e saj për të futur krahët e tyre.

Pasi Lauren postoi videon ajo mori dy milion shikime në TikTok, dhe grumbulloi 303 mijë pëlqime, me mijëra njerëz duke lavdëruar “idenë e mahnitshme” të saj në pjesën e komenteve. /Lajmi.net/

close