Ngjarje E Turpshme, I Riu Gra Bit Të Moshuarën Dhe E Rrë Zon Ke Q Në Tokë .

Një i ri është arre stuar pasi grabiti çantën e një të moshuare dhe e rrë zoi atë në tokë. Ngjarja ka ndodhur në St Johns Avenue, jashtë Rectory Road, në Sittingboure, Britani e Madhe pak para orës 9 të së martës. Pamjet janë kapur nga një kamer sigurie aty pranë.

Siç shihet i riu sheh të moshuarën teksa kalon rrugën dhe më pas ndalon makinën pranë saj. Del nga automjeti, shikon në xhamin e një dyqani dhe vërsulet drejt saj, duke ia tërhequr çantën fort.

E moshuara e pafuqishme rrëz ohet fort në tokë duke u lën duar. Grabitësi largohet me shpejtësi në rrugët boshe, duke përfituar edhe nga izolimi i krijuar prej përhapjes së koronavirusit.

shty pinii rek lamnat për të na ndihmuar financiarisht që ta mbajmë sa më mirë

close