Ndërron Jetë Para Syve Te Publikut Duke Recituar Ilahi Islame

Në këtë video, kjo vajzë po reciton ilahi Islame ndërsa njerëzit e tjerë dëgjojnë zërin e saj të bukur dhe pastaj diçka tronditëse ndodh.

Mësohet se ajo ka ndërruar jetë teksa po këndonte ilahi.

Për me shume shikoni videon!

close