Mrekulli: Prinderit Qe I Humben 3 Femije Ne Nje Ak.Sident Rrugor, U Bene Me Trenjake

Jetët e Lori dhe Chris Coble u copëtuan në një çast kur ata humbën tre fëmijët e tyre në një aksident automobilistik më 4 maj 2007.

Pothuajse saktësisht një vit më vonë, në një kthesë absolutisht të mrekullueshme të fatit, Chris dhe Lori kishin tripletë.

close