Mendonte Se Ishte Një Monedhë E Çuditshme, Djali E Tërhoqi Dhe Zbuloi Diçka Të Frikshme

Shpesh kurioziteti na çon të shqyrtojmë edhe gjërat më të parëndësishme që mund të shohim në rrugë, kështu bëri edhe Mike Corriero, një amerikan i ri i cili pa një gjë të çuditshme në mur, e tërhoqi dhe ajo që zbuloi ishte paska e frikshme.Ai vuri re një objekt të çuditshëm në murin e kopshtit të tij që në pamje të parë dukej si një monedhë.

Vijat e saj në formën sferike i dha atij idenë e një monedhe të panjohur dhe kështu ai vendosi që ta hulumtonte më tej për të zbuluar se çfarë ishte në të vërtetë.Kur Mike e tërhoqi objektin kuptoi se ajo ishte një merimangë.

close