Mbreti U Dashurua Në 7 Vjeçaren, E Priti Deri Sa U Rrit Për T’u Martuar

Çifi kanë një djalë së bashku.

Mbretëresha më e bukur në botë është Jetsun Pema, është 28 vjeçare dhe pasi u martua u bë pjesë e familjes mbretërore.

Jetsun mori një propozim fejese kur kishte vetëm 7 vjet.

Tani bashkëshortja e mbretit të Butanit , njihet si Mbretëresha e Dragoit dhe është shumë e popullarizuar në Instagram ku ka më shumë se 100 mijë ndjekës. Aty shfaq shumëçka nga përditshmëria e saj.

Sipas historisë së mbretëreshës më të bukur në botë, gjithçka filloi në vitin 1997, kur ishte shëtitur me prindërit e saj. Ajo u takua me Jigme Khesar Namekr Wanghuck, i cili atë kohë ishte 17 vjeç. Ai përballë bukurisë së Jetsum Pema, ra në gjunjë dhe e pyeti nëse, kur të mbushte 18 vjeç, do ta donte që ta merrte atë për burrë.

Aktualisht, çifti mbretëror ka një djalë dyvjeç dhe spekulohet se ajo mund të jetë shtatzënë me një trashëgimtar të dytë.

close