Mahnitëse: Shikojeni Se Çfarë Bëri Ky Baba Për Vajzën E Tij

Të gjithë fëmijët i pëlqejnë përrallat, dhe të kesh një jetë si në përralla është ajo çfarë të gjithë fëmijët e mendojnë.
Por, jo shumica e fëmijëve kanë mundësi që të jetojnë si në përralla.

Adam Hadlock, një baba i përkushtuar, vendosi që vajzës së tij t’ia plotësojë një ëndërr përrallore, duke e transformuar dhomën e saj në një dhomë nën pemë, transmeton Gazeta Express.

Dhe këtë transformim ai e bëri për tri ditë, vetë. Rezultatet janë mahnitëse!

close