Kësaj Video Rall Kush Mund Ti Përballojë, Diçka E Fri’kshme ! (Video)

Kësaj video rall kush mund ti pë,rballojë, diçka e fri,kshme ! (Video) ↓↓↓ Një meteor që ka rënë në Skoci duke lënë qindra njerëz të habitur. Ai ka rënë në zonën mes Invernesit dhe Edinburgut duke lënë një fashë të gjatë dritë pas. Rënia e tij është filmuar edhe nga kalimtarë rastësisht, por autoritetet nuk kanë asnjë shpjegim.
KUJDES PAMJET VIDEO ↓

close