Endacaku Udhëton Me Këmbë Nga Tirana Në Dibër: Vëllezërit Dhe Motrat S’më Japin Bukë, Pensionin Ma Kanë Hequr

Deri në këtë vend, atij i janë dashur dy ditë e dy net ecje në këmbë, ku njërën natë e ka kaluar në Skuraj të Kurbinit dhe tjetrën në një bunker në vendin e quajtur Qafdushk.

Ky është 45-vjeçari Emri Fejza me origjinë nga fshati Arrën i Kukësit ngjitur me fshatin Xhuxhë të Mirditës. Historia e Emriut është e pabesueshme.

Atë e takuam në afërsi të Qafës së Buallit ku ishte ulur për të pushuar. 45 vjeçari tregon se prej dy ditësh po udhëton nga Tirana me destinacion Peshkopinë.

Deri në këtë vend, atij i janë dashur dy ditë e dy net ecje në këmbë, ku njërën natë e ka kaluar në Skuraj të Kurbinit dhe tjetrën në një bunker në vendin e quajtur Qafdushk.

close