Emocionuese, Momenti Kur Nëna E Sheh Fëmijën E Saj Per here te Pare

Jeta shpesh herë di të sjellë surpriza të hidhura por edhe të mira.

Momentet e mira kujtohen gjatë, sikurse ato të hidhurat.

Në jetë njeriu kalon dhe përjeton sfida të ndryshme. E një nënë shihet derisa reagon me emocione kur e sheh fëmijën e saj të cilin e ka lindur pas 27 vjet martesë.

close