Dy Vjeçarja Me Sëmundjen E Rrallë Gjenetike Përshëndet Babain Nga Dritarja

Një mama ka ndarë një foto prekëse të vajzës së saj që vuan nga një sëmundje e rrallë gjenetike, e cila përshëndet ta atin nga një dritare, si pasojë e karantinës.

Emmie Gizatullin nga Colchester, Essex, lindi me një sëmundje gjenetike që e ka 1 në 1 milionë persona, të quajtur Kniest Dysplasia, forma më e rrallë e sëmundjes së xhuxhit.

Dy vjeçarja është në izolim total së bashku me mamanë e saj Hannah Gizatullin, 40 vjeç, dhe vëllain 11 vjeç, në fillim të kësaj jave.

Emmie është tejet e ndjeshme ndaj infeksioneve dhe vuan gjithashtu nga probleme në frymëmarrje, kështu që koronavirusi do të ishte fatal për të. Ajo nuk mund të vendoset në inkubim apo trajtim intensive pasi kanali i saj i frymëmarrjes është shumë i vogël.

close