Ai Vendos Një Kamera Të Fshehtë Në Azilin E Pleqve Ku Kishte Futur Të Atin. Ja Çfarë Pa…

Nuk është kurrë një vendim i lehtë, por ndonjëherë njerëzit i çojnë prindërit në një azil për të moshuar, ku mund të marnni ndihmë 24 orë në 24. Ky nuk është një vendim që merret lehtë, sepse jemi të frikësuar se mund të ndjehen të braktisur dhe se në vendin e zgjedhur ata nuk do trajtohen me respektin dhe kujdesin e nevojshëm.

Askush nuk i beson plotësisht një të huaji që kujdeset për një personin tonë të dashur, edhe nëse është pjesë e profesionit të tij për ta bërë këtë.

Ndonjëherë familjet as nuk e kuptojnë apo e kuptojnë se çfarë po ndodh kur është tepër vonë, shkruan ShkodraNews. Salim Younes një ditë shkoi për të vizituar Huseinin, babain e tij 83-vjeçar, një mysafir në një azil pleqsh në Michigan.

Ai nuk kishte arsye për të dyshuar se diçka ishte e gabuar, derisa pa plagë në trupin e tij.

Kur i kërkoi stafit informacion mbi ato lëndime, asistentët raportuan se burri kishte rënë 11 herë në 5 muaj, shkruan ShkodraNews. Salimi gjithashtu vuri re se babai i tij ishte duke humbur peshë: atëherë ai vendosi një kamera të fshehur në një orë alarmi në krevatin e tij. Dy ditë më vonë ai kishte regjistruar mbi 100 episode tronditëse të abuzimit dhe neglizhencës me shtytje, rrahje, abuzime verbale.

Salimi e mori menjëherë babanë nga ajo shtëpi pleqsh dhe ngriti një padi.

Azili tha se anëtarët e stafit në video janë shkarkuar…/Përshtati: ShkodraNews

close